1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Mirage 9 Nisan’da Yeni Güncelleme Alacak

Assassin’s Creed Mirage 9 Nisan’da Yeni Güncelleme Alacak
0

Ubisoft, Assassin’s Creed Mirage için heyecan verici bir güncelleme duyurdu. Bu büyük güncelleme, 9 Nisan’da PC ve konsollar için yayınlanacak. Yapılan açıklamaya göre, 1.0.8 sürüm numarasına sahip bu güncelleme, özellikle oyunun kalıcı ölüm modu olan Tam Senkronizasyon Mücadelesi’ni iyileştirmeyi hedefliyor.

Yapımın güncellemesi, 9 Nisan Salı günü 04:00 PT / 07:00 ET / 13:00 CET saatlerinde kullanıma sunulacak. Yaklaşan güncelleme, özellikle mevcut özelliklerin iyileştirilmesine odaklanacak ve bazı görev hatalarını düzeltecek.

Assassin’s Creed Mirage Hayranları Güncellemeyi Heyecanla Bekliyor

Oyunseverler, Assassin’s Creed Mirage güncellemesinin boyutlarına dair bilgilere de erişebilecekler. Xbox Serisi X/S için ~4,55 GB, Xbox One için ~3,15 GB, PlayStation 5 için ~1,89 GB, PlayStation 4 için ~5,31 GB ve bilgisayarlar için ~3,34 GB boyutlarında olacak.

Bu güncelleme ile özellikle Tam Senkronizasyon Mücadelesi’nde yaşanan bazı sorunlar giderilecek. Yapılan düzeltmeler arasında oyuncuların yanlışlıkla modu etkinleştirmesini önleyen akış iyileştirmeleri ve Tam Senkronizasyon oynatması tamamlandığında toplam öldürme ve çatışma sayısının doğru şekilde görüntülenmesini sağlayan düzeltmeler bulunuyor.

Ayrıca, güncelleme ile ilgili genel hata düzeltmeleri ve çeşitli görev düzeltmeleri de yapıldı. Örneğin, “Kitap Kurdu” görevindeki hata düzeltildi ve “Souq’ta Sorun” görevinde Al Anga’nın pozisyonuyla ilgili bir sorun giderildi.

Assassin’s Creed Mirage güncellemesiyle ilgili tüm detaylar, oyuncuların oyun deneyimini daha keyifli hale getirecek gibi görünüyor.

Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir