1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

Netflix Avatar Son Hava Bükücü Dizisi Dizinin Yönetmenlerini Yine Değiştiriyor

Netflix Avatar Son Hava Bükücü Dizisi Dizinin Yönetmenlerini Yine Değiştiriyor
0

Netflix’in canlı aksiyon Avatar: Son Hava Bükücü dizisi, dizi sorumlusu Albert Kim’in ayrılmasına yol açacak bir liderlik değişikliğine daha gidiyor. Sezondaki rolünü yerine getirecek olan isimler ise dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek olan Christine Boylan ve Jabbar Raisani.

Boylan daha önce 1. Sezonda ortak yapımcı ve yazar olarak görev almıştı ve The Punisher ve Poker Face gibi diğer Netflix programlarında görev almıştı. Raisani, 1. Sezonda da yönetici yapımcı, yönetmen ve görsel efekt süpervizörü olarak görev yaptı.

Son Hava Bükücü Dizisi Yeni Sezonuyla Yakında

    The Hollywood Reporter’ın kaynakları, Kim’in başlangıçtaki niyetinin dizinin ilerleyişi için zemin hazırlamak olduğunu söylüyor. Ancak 1. Sezonun nihayet yayın hizmetlerine ulaşması yıllar aldı ve nihayet kitaplarda yer alan birinci bölümle Kim, Disney+’ın Percy Jackson serisinde yönetici yapımcı olarak çalışmak da dahil olmak üzere “yeni fırsatlara geçmeye hazır”. Dizi sorumlusu olarak görevleri Boylan ve Raisani’ye devredilirken kendisi, baş yapımcı olarak Avatar: The Last Airbender’a bağlı kalacak.

    Avatar: Son Hava Bükücü Şubat ayında Netflix’te gösterime girdi ve hayranlar arasında ayrılıklara yol açan bir gelişme olması kimseyi şaşırtmadı. Nickelodeon klasik çizgi filminin canlı aksiyon versiyonu, son yirmi yılda aşk kaynağı materyali benimseyenleri kesinlikle rahatsız edecekti. 2018’de duyurulduğu andan itibaren ihtimaller birbirine karşıydı ve orijinal yaratıcılar Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko’nun 2020’de projeden ayrılacaklarını öğrenmek fanatiklerin işine yaramadı.

    Yine de Netflix’in Avatarı kendi başarısını bulmayı başardı. Dizi, Mart ayına kadar yayıncının diziyi bir değil iki sezon daha yenilemesine yetecek kadar ilgi çekmeyi başardı. Eğer olay örgüsü dayandığı orijinal hikayeye yakın kalmaya devam ederse, iki sezonluk yenileme, izleyicilerin muhtemelen tüm anlatıyı canlı aksiyonda görmeyi bekleyebilecekleri anlamına geliyor.

    Paylaş

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir