1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

INDUSTRIA’yı Epic Games Store’da Ücretsiz!

Headup Games şu anda Epic Games Store'da ilk INDUSTRIA oyununu ücretsiz olarak veriyor. PC oyuncuları 2 Mayıs'a kadar oyunun EGS sayfasını ziyaret ederek ücretsiz kopyalarını alabilecekler.

INDUSTRIA’yı Epic Games Store’da Ücretsiz!
0

Headup Games şu anda Epic Games Store’da ilk INDUSTRIA oyununu ücretsiz olarak veriyor. PC oyuncuları 2 Mayıs’a kadar oyunun EGS sayfasını ziyaret ederek ücretsiz kopyalarını alabilecekler.

INDUSTRIA, Soğuk Savaş döneminde Doğu Berlin’i keşfeden bir karakter olarak oynadığınız bir FPS’dir. Kayıp bir meslektaşınızı bulma görevindesiniz, ancak karanlık bir geçmişi olan gizli bir paralel dünyayı keşfettiğinizde işler tuhaf bir hal alır.

Bilgisayar Performans Analizimde yazdığım gibi , bu beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Işın İzleme efektleri olmadan oyun biraz kötü görünüyordu. RT efektleriyle görüntü kalitesinde gözle görülür bir iyileşme oldu. Ancak bu RT efektlerinin performansa etkisi BÜYÜKtü.

Günümüzün GPU’ları sayesinde PC oyuncuları nihayet oyunu 1440p ve 4K’da çalıştırabilecek. Ancak INDUSTRIA hala DLSS 3 Çerçeve Oluşturmayı desteklememektedir. Sadece bu da değil, 4K/Ultra’da bile oyun pek etkileyici değil.

Neyse, bu ücretsiz bir teklif olduğundan, en azından indirip deneyebilirsiniz . Sadece beklentilerinizi karşıladığınızdan emin olun. Ve umalım ki, teknoloji açısından devam filmi daha iyi ve daha gösterişli olsun.

İyi eğlenceler!

Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir