1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

Stardew Valley 1.6.3 Güncellemesi Yayınladı

Stardew Valley 1.6.3 Güncellemesi Yayınladı
1

Stardew Valley 1.6.3 güncellemesi yapımın yaratıcısı Eric Barone tarafından yayınladı. Bu güncelleme, çeşitli iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeriyor. Güncelleme özellikle, önceki ana yamayla ilgili sorunları çözmeyi amaçlıyor. Barone, Haunted Chocolatier üzerinde çalışmadan önce tüm platformlarda hatasız bir oyun deneyimi sağlamayı hedefliyor.

1.6.3 güncellemesiyle giderilen bazı sorunlar arasında, bir aracı yükseltirken Clint’in mağazasına ve coğrafi konum hizmetine erişim sağlama, moss toplandığında artık bir yiyecek arama XP’si kazanma, Sonsuz Güç başarısının daha erişilebilir hale gelmesi, 1. yıl Spirit’s Eve festivaline maden arabası kısayolu eklenmesi ve JunimoKart Qi Görevi’nde Qi cevheri ödülünün artırılması bulunuyor.

Bu güncelleme, toplamda 29 hata düzeltmesi ve iyileştirme içeriyor. Barone’un, oyunun kalıcı gelişimi üzerinde çalışmaya devam edeceği ve özellikle 1.6’nın tüm platformlarda hatasız bir şekilde yayıldığını görmek istediği belirtiliyor. Barone, şu anda PC sürümünde bazı küçük hataların bulunduğunu ancak konsol sürümünün çıkış tarihine ilişkin henüz bir bilgi olmadığını açıkladı.

Stardew Valley’in büyük başarısının ardından, bir sonraki oyunu Haunted Chocolatier üzerinde çalışması bekleniyor. Bu oyun, oyuncuların çikolata yapmak için malzemeler topladığı bir şekerleme mağazası simülatörü olarak tasarlandı.

Stardew Valley 1.6.3 güncellemesiyle gelen bazı önemli değişiklikler şunlar:

Stardew Valley 1.6.3 Güncellemesi
  • Aracınız yükseltilirken Clint’in mağazasına ve geode hizmetine erişebilirsiniz.
  • Rakun böceği eti ve yarasa kanadı istek miktarı artırıldı.
  • Yosun hasat etmek artık yosun başına 1 yiyecek arama deneyimi kazandırıyor.
  • Sonsuz Güç başarısı daha cömert hale getirildi.
  • 1. yıl Spirit’s Eve festivaline maden arabası kısayolu eklendi.
  • “Dört Değerli Taş” Qi Görevi için 4 prizmatik parçayı toplamanız gerekiyor.
  • JunimoKart Qi Quest artık 20 Qi cevheri ödüllendiriyor.

Bunlar, güncelleme notlarında belirtilen ana değişiklikler olarak tanımlanıyor. Güncelleme, oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunmak için çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içeriyor.

Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir