1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Apple WWDC 2024 Tarihleri Açıklandı

Apple WWDC 2024 Tarihleri Açıklandı
1

Apple,  2024’te düzenleyeceği ilk etkinlik olan yıllık Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) tarihini 10 Haziran Pazartesi günü yapılacak bir açılış konuşmasıyla duyurdu. Apple hayranları konuyla olan gelişmeleri sıkı bir şekilde takip ediyor.

Bugün yapılan bir basın açıklamasında Apple, bir hafta sürecek konferansının başlayacağı tarihi doğruladı. Apple genellikle iOS, macOS, iPadOS, WatchOS ve tvOS için bir sonraki büyük işletim sistemi güncellemelerinin önizlemesini yapmak için WWDC’yi kullanıyor.

 WWDC 2024 Heyecanla Bekleniyor

wwdc 2024

Apple’ın Dünya Çapında Geliştirici İlişkileri Başkan Yardımcısı Susan Prescott, basın bülteninde şunları yazdı: “WWDC24’te olağanüstü bir teknoloji ve topluluk haftası için dünyanın dört bir yanından geliştiricilerle bağlantı kuracağımız için çok heyecanlıyız.” “WWDC’nin amacı, yeni fikirleri paylaşmak ve harika geliştiricilerimize, daha da harika bir şey yapmalarına yardımcı olacak yenilikçi araçlar ve kaynaklar sunmaktır.”

Son yıllarda Apple, etkinliği hem yazılım hem de donanım güncellemeleri sağlamak için kullandı; Bunlardan en önemlisi, geçen yılki WWDC’de , Apple Watch’un 2015’te piyasaya sürülmesinden bu yana şirketin ilk önemli donanım kategorisi olan Vision Pro’nun ortaya çıkmasıydı. Ancak Vision Pro, WWDC 2023’teki tek donanım haberi değildi ; Apple aynı zamanda model yenilemelerini de açıklama fırsatını değerlendirdi. Mac Pro , Mac Studio ve MacBook Air için hepsi bir çip (SoC) üzerindeki M2 sistemiyle güçlendirildi.

Paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir