1. Anasayfa
  2. Oyun Haberleri

11 Nisan Helldivers 2 İçin Büyük Bir Gün Olacak

11 Nisan Helldivers 2 İçin Büyük Bir Gün Olacak
1


Super Earth demokrasisinin savunucuları, takvimlerini 11 Nisan’a ayarlamalı çünkü bu tarih, heyecan verici yeni Helldivers 2 içeriklerini sunacak.

Helldivers 2 oyuncuları, 11 Nisan’da “Democratic Detonation” Premium Warbond ile yeni silahlara, zırhlara ve kozmetik öğelere erişim sağlayacaklar. Bu güncellemede, BR-14 Hakem Tüfeği ve R-36 Patlayıcı Tüfeği gibi yeni birincil silahlarla birlikte patlayıcı ikincil silahlar da yer alacak. Ayrıca, oyuncular, CE-27 Ground Breaker ve CE-07 Demolition Specialist gibi yeni zırh kıyafetleriyle birlikte kişiselleştirme için şık pelerinler de bekleyebilirler.

HellDivers 2 Hayranları İçin Heyecan Dorukta

Sadık Super Earth yurtseverleri için 11 Nisan, Helldivers 2’de yeni bir Premium Warbond’un konuşlandırılacağı bir gün olacak. Arrowhead Game Studios ve Sony Interactive Entertainment’ın bilimkurgu nişancı oyunu, Şubat ayındaki savaşa girişinden bu yana büyük bir başarı elde etti. Yeryüzü demokrasisini savunan oyuncu ordusu, evrendeki Cyborg’lara ve Terminidlere meydan okumak için kaydoldu. Helldivers 2, piyasaya sürülmesinden bir gün sonra hızla Steam’de en çok oynanan oyunlardan biri haline geldi ve geliştiriciler, çeşitli güncellemelerle oyunu desteklemeye devam ediyor.

Bu güncellemelerin bir parçası, yapımın kalıcı Battle Pass’ına yapılan yeni eklemeleri içeriyor. Oyuncular, normal oyun sırasında kazanılan Madalyalar ve diğer para birimlerini takas ederek yeni silahlar ve teçhizat satın alabiliyorlar. Helldivers 2’nin Warbond sistemi, zamanla değişen sezonluk etkinliklere olan ihtiyacı ortadan kaldırırken, aynı zamanda oyuncuları zorlayıcı bir deneyimle karşı karşıya bırakabiliyor.

Yapımın hayranları, 11 Nisan’da yeni Premium Warbond’u sabırsızlıkla bekleyebilirler. Bu battle pass uzantısının kod adı “Democratic Detonation”dır ve oyunculara çok sayıda yeni Helldivers 2 silahına, zırhına ve kozmetik öğelerine erişim sağlayacak. Yeni birincil silahlar arasında zırh delici mermiler atan BR-14 Hakem Tüfeği bulunmaktadır. Ayrıca, dikkatli olmadıkları takdirde oyuncularınki de dahil olmak üzere her yöne şarapnel patlatan jet destekli mermiler ateşleyen R-36 Eruptor Tüfeği de var. Son olarak, CB-9 Patlayan Arbalet, çarpma anında maksimum hasar veren güçlü patlayan okları serbest bırakacaktır.

Paylaş
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir